ONZE WINKEL

Amstelboulevard 234
1096 HM Amsterdam

info@eetlicht.nl
tel:0206946414

Over Eetlicht

Welkom bij Eetlicht.

Wij maken lekker eten dat je bij je thuis of op kantoor kunt laten bezorgen, of kunt komen ophalen in onze winkel aan de Amstelboulevard. Wekelijks staan er nieuwe diner gerechten op ons menu. Daarnaast hebben we elk seizoen een vast menu met bijgerechten, salades, broodjes en snacks. Alle gerechten worden elke dag vers met liefde en aandacht bereid. We gebruiken daarvoor goede ingrediƫnten uit het seizoen en vaak uit de regio.Je kunt bestellen in de winkel of via de website.

Inmiddels doe ik dit al meer dan 5 jaar. In die tijd is er veel veranderd op het gebied van eten. Steeds meer mensen zijn zich bewust van wat ze in hun lichaam stoppen en er is veel meer keuze in verantwoord fast food gekomen.

Een ding is onveranderd; I love my job! Ik vind het geweldig om te overleggen met Wim de groenteman en Peter de slager en een menu te bedenken dat past in het seizoen. Smaak is in Eetlicht het eerste uitgangspunt maar het liefst kook ik natuurlijk met zoveel mogelijk verantwoorde producten. Uiteindelijk wil ik gewoon dat jullie lekker eten en er met een goed gevoel nog even tegenaan kunnen de rest van de avond.

Zo denken we er allemaal over bij Eetlicht. Je kunt er op rekenen dat je wordt geholpen door oprechte mensen die er waarde aan hechten je goed, snel en vriendelijk van dienst te zijn. Je suggesties worden door ons enorm gewaardeerd en we doen er echt iets mee.

In het weekend cateren we wel, maar is de winkel met bezorging gesloten.

Tot snel! Groetjes, Saskia Schogt